Juleljud med Kronobergarna

Juletid är musikens högtid! Ta en paus i julstöket och samla släkt och vänner till en härlig stund med Kronobergarnas musikkår.

Under ledning av Anders Einarsson och med Sara Wåhlin som kvällens konferencier/sångsolist utlovar vi en stämningsfull konsert med jullåtarna du känner igen!

Vi gästas även på scen av Kulturskolans blåsorkester.

Vi ses på Växjö konserthus kl. 19.00 måndag den 19 december!

Biljetter kan köpas hos Nortic.se och Cultix Bokhandel på Storgatan 7 i Växjö

Sara Wåhlin är sångerskan och artisten som inte låtit sig begränsas av olika genrer eller uttrycksformer. Bl.a. medverkar Sara ofta som solist i SR P1 gudstjänstprogram men också som konferencier vid olika högtider och jubileer. Sara Wåhlins konstnärliga mångsidighet innefattar också musikteater i alla dess former från fars, operett till musical och opera. T.ex. har Sara spelat i “Lita på mamma”, ”La Cage aux Folles”, ”Vita hästen”, ”Glada Änkan” i Malmö och ”Trollflöjten” med Smålandsoperan. Sara har också medverkat i Kalmar Länsmusiks uppsättning av barnteatern ”Trims, Trams och Trötter” (där hon skrev manus och musik) och Regionteaterns uppsättning av “Seven”. Sara har hörts som solist i ”Förklädd Gud”, Gospelkonserter och i otaliga konsertsammanhang och är medlem i Stockholmsbaserade vokalgruppen ”RFS” , duon ”Röster i Rörelse” och ”Avtryck” som turnerar i kyrkor i södra Sverige under somrarna och Gospelensemblen Gospel