Ett vinnande koncept med LaMotte på scenen

Enligt traditionen spelade Kronobergarnas musikkår under Växjö kommuns nationaldagsfirande. Varje år spelar vi med olika gästartister och även i år var det stjärnglans på scenen.

Loulou LaMotte, känd från Idol, Melodifestivalen och the Mamas, intog scenen och vi spelade ett gäng härliga låtar tillsammans. Solen strålade från en klarblå himmel, parken var fylld av människor, kulturpriser delades ut, nya svenska medborgare uppmärksammades och stämningen var hög när vi tillsammans firade Sveriges nationaldag. Kronobergarnas musikkår är alltid husband denna dag, och det var ännu en minnesvärd spelning som vi kunde få uppleva tillsammans. Här följer ett litet smakprov på At last, med Loulou på sång i ett arrangemang av vår egen slagverkare Anders Jonasson.