Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Musikhjälpen med Loney Dear

2023-12-16 @ 11:00 - 16:30

Gratis

Hej vänner!

Dialogen pågår dagligen med Emil (Loney dear) och Sveriges radio angående vår medverkan på musikhjälpen.
Nu har jag tillräckligt med information att dela med er!
1. Pga säkerheten på området har SR fått en lista över de som ska spela. Alla ombeds ha med sig legitimation till spelningen. OBS! Om någon ångrat sig och vill vara med den 16/12 fast man inte är anmäld måste detta meddelas omgående under dagen till therese@jaramillo.se
2. Vi kommer att spela två låtar, dvs de som ligger i mappen. Dessa ska vi öva på med metronom på måndag, för att sätta exakt det tempo som artisten vill ha. Det är ju ett speciellt upplägg för han sitter i glasburen och vi står utanför och spelar. Vi måste därför lita helt och hållet på Fredrik som dirigerar och följa hans tempo. Han är den enda som kommer ha medhörning.
3. Vi träffas på Kristineberg kl 11 på lördag för gemensam repetition med Emil. När vi känner oss redo tar vi en längre paus för att sedan återsamlas kl 14:45 på Stortorget. Vi kommer att vara i sändning kl 16:00 men Sveriges radio vill att vi är på plats innan för att ställa upp oss etc.
4. Klädsel: uniform (glöm inte underställ och varma skor) inklusive mössa! Emil  och hans medmusiker vill gärna om han får, låna uniform av oss. Finns det någon som har en uniform motsvarande storlek M och en i L som de kan tänka sig att låna ut?
Obs! Medtag notställ. Gehäng kommer finnas på plats.
Detta är en massiv händelse och så spännande att just vi får vara en del av detta! Livesändning i radio och TV för hela Sverige! Fattar ni!?! Så häftigt!
Jag kommer med mer detaljer på måndag, men detta är allt jag vet hittills!
//Therese Jaramillo

Details

Date:
2023-12-16
Time:
11:00 - 16:30
Cost:
Gratis
Event Category:
Website:
https://www.radiohjalpen.se/insamlingar/musikhjalpen/tema-mh2023

Venue

Stortorget i Växjö
Växjö, Kronoberg Sverige

Organizer

Sveriges Radio